Wat is de beste creatine?

Het helpt onder andere bij het herstellen van je spieren en de energie toevoer. Als krachttrainer heb je er dus weldegelijk baat bij. De vraag blijft natuurlijk welke creatinepoeder je het beste kunt nemen. Je wilt er namelijk zeker van zijn dat je de goede supplementen tot je neemt, waar zo weinig mogelijk “troep” in zit. Deze top 5 vertelt je alles wat je wilt weten over de beste creatine!

Deze soort creatine heb je nodig

Zoals we in dit artikel al vertelde, is het soort creatine erg belangrijk. Het meeste onderzoek is gedaan naar creatine monohydraat. Dit is een van de veiligste creatine om toe te voegen aan je routine. Deze soort zorgt ervoor dat de concentratie creatinefosfaat in de spieren het meeste toeneemt, ten opzichte van de andere soorten. Dit betekent dan ook dat dit de meest effectieve soort is.

Waar moet het poeder aan voldoen?

Het creatinepoeder moet zo zuiver en zo fijn mogelijk zijn. Op deze manier is het voor je lichaam het beste op te nemen. Je kunt creatinepoeder met een smaak kopen, maar dat tast sowieso de zuiverheid van de creatinepoeder aan. Het merk Creapure is de zuiverste ter wereld met 99,95% creatine monohydraat. Deze wordt door de meeste merken verkocht, verpakt in hun eigen huismerk. Het fijne hieraan is dat je onderscheid kunt maken op prijs, omdat alle inhoud exact hetzelfde is. De enige manier waarop Creapure verkocht wordt, is in de smaak naturel. Dat verklaart ook direct waarom onze top 5 alleen uit de naturel variant bestaat.

Optimale inname

De manier waarop je de poeders inneemt, is van belang voor de werking. Hiernaar is al veel onderzoek gedaan. Er werd gekeken naar tijd, hoeveelheid, duur en werking van de creatinepoeder. Er zijn twee optimale soorten van inname, namelijk de snelle en de langzame oplaadmethode. Wil je meer weten over hoe je creatinepoeder moet innemen om optimaal gebruik te maken van de voordelen? We hebben het allemaal uitgelegd in dit artikel.

Top 5: De beste creatinepoeders

Om de verschillende merken goed te kunnen vergelijken, hebben we per product de prijs per 500 gram genomen. Bijna alle merken bieden een versie van 500 gram aan. Je kunt bij een aantal ook grotere verpakkingen kopen.

Dit is de top 5 beste en goedkoopste creatinepoeders!

Creatine Creapure – Body&Fit

de beste creatine body&fit
Creatine Creapure per 500 gram € 14,90 – Body & Fit

Creapure 100% creatine monohydraat – Bulk Powders

de beste creatine bulk powders
Creatine Creapure 100% per 500 gram € 15,99 – BulkPowders

Creapure Creatinepoeder – MyProtein

de beste creatinepoeder myprotein
Creatine Monohydraat poeder per kilo vanaf € 27,98 – MyProtein

Creatine Creapure – Olimp

Olimp creatinepoeder
Olimp Creapure creatine per 500 gram € 19,90 – Body & Fit

Creapure Creatine Monohydraat – Precision Engineered

precision engineered
Creapure Precision Engineered per 500 gram € 21,32 – Holland & Barrett

We schreven ook over andere supplementen, vitaminen en mineralen, zoals vitamine B12 en vegan eiwitten. Misschien heb je ook iets aan die artikelen! Als je nog vragen, tips of opmerkingen hebt, laat vooral hieronder een reactie achter. Dat vinden wij super leuk!

cshow cshow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *