Dit zijn de leukste cadeaus voor hardlopers

Wij weten hoe moeilijk het is om een leuk cadeau te vinden voor familie, vrienden, collega’s of kennissen. Als deze persoon ook nog eens een hardloper is en jij misschien niet, zie je wellicht door de bomen het bos niet. Daarom hebben wij hier een overzicht met de leukste cadeaus voor hardlopers. Doe er je voordeel mee met verjaardagen, feestdagen of gewoon voor de leuk. In de lijst hieronder hebben we rekening proberen te houden met de verschillende inhoud van de portemonnee.

Dit zijn de leukste cadeaus voor hardlopers!

1. Hardloophesje

Niet het duurste cadeau voor hardlopers op de lijst maar wel een van de belangrijkste, want veiligheid voor alles en je bent toch minder geneigd om dit voor jezelf te kopen. Je kunt het beste kiezen om vóór een wit licht te gebruiken en achter een rood licht. Zelf zijn we op de redactie het fan van verlichting die ook knippert. Zo blijft de ontvanger van je cadeau veilig. Kies bijvoorbeeld voor een hardloophesje, zoals deze van Avento. Een hesje zit comfortabel en voel je tijdens het hardlopen bijna niet zitten.

2. Foamroller

Onmisbaar voor elke hardloper is een goede warming up! Dit cadeau kan de hardloper thuis voor het hardlopen gebruiken om de spieren los te maken. Dan is hij of zij optimaal voorbereid op het hardlopen. Hoe meer reliëf er op de foamroller zit, des te gevoeliger, of pijnlijker, is het rollen voor je spieren. Het leuke is dat je deze roller in verschillende vrolijke kleuren kunt kopen.

3. Smartwatch

Dit is verreweg het duurste cadeau op deze lijst. Elke hardloper wil sneller en beter rennen. Dit gaat een stuk makkelijker met een smartwatch die alle data en records bijhoudt. Hier lees je meer over wat de beste smartwatch voor sporters is. Zelf zijn wij fan van de Apple Watch Series 5, maar zoals je in het artikel kunt lezen, zijn er smartwatches voor ieders budget. Klink op onderstaande link voor meer informatie over onze favoriet.

4. Hardloopsokken / Compressiekousen

Opzoek naar een cadeau voor de echt fanatieke hardloper? Dan is dit een schot in de roos. Hardloopsokken of Compressiekousen stimuleren de bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor worden de benen minder snel moe en houd je de intervaltraining makkelijker vol. Dit is voor de hardloper waar elke seconde telt en dus echt een onmisbaar cadeau voor hardlopers!

5. Flipbelt

Tijdens het hardlopen moet je vaak meer spullen meenemen dan je denkt. Denk hierbij aan dingen als een mobiel, huissleutel, energiereep, waterflesje, pinpas, etc. Met deze handige flipbelt kun je vrijuit lopen zonder dat je last hebt van deze spullen (hoewel dat waterflesje een uitdaging blijft ;)). De flipbelt voel je amper zitten, maar geeft optimale ruimte. Het ideale cadeau! Zelf gebruiken wij hem hier op de redactie ook en kunnen eigenlijk niet meer zonder.

6. Boeken

De boeken Trainen als een topatleet en Alles wat je wilt weten over hardlopen zijn echt aanraders om cadeau te doen. Trainen als een topatleet zegt het eigenlijk al. Een normale sportieve vrouw gaat 16 weken trainen en leven als een topatleet. Ze neemt je mee in de leuke en minder leuke kanten van de topsport. Het boek Alles wat je wilt weten over hardlopen geeft antwoord op de meest gestelde vragen van hardlopers. Voorbeelden van dit soort vragen zijn: is het nodig om extra koolhydraten te eten voor een hardloopwedstrijd? Of slijt het kraakbeen in je knieën sneller door hardlopen? Beide boeken zijn zeker een aanrader, maar heel anders qua inhoud. Zeker voor ieder wat wils dus!

7. Oordopjes

Wie sport er nou niet lekkerder met goede muziek?! Oordopjes zijn altijd een goed cadeau voor hardlopers. Het fijne aan oordopjes is dat je deze hebt in verschillende prijscategorieën. Wij vinden tijdens het hardlopen de draadloze in-ear oordopjes het lekkerste zitten. Deze hebben een draadje achterlangs van het ene naar het andere oordopje. Als er eentje per ongeluk uit je oor valt, hangt hij gewoon nog aan het draadje!

Dit zijn onze leukste cadeaus voor hardlopers! Weet jij nog meer leuke cadeaus voor lopers? Laat het ons dan zeker weten in een reactie of stuur ons een berichtje via Instagram. We zijn benieuwd of we de lijst kunnen uitbreiden met jouw favoriet!

Dames hardloopschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *